Agenda

Een avond van Jong & Actueel duurt ongeveer drie en een half uur en bestaat uit een lezing, een pauze en een interactief gedeelte.

Na de afsluiting is er ruimte voor gezelligheid, tafeltennis en andere activiteiten! Het eten en het drinken wordt tijdens de avond verzorgd en is bij de toegangsprijs inbegrepen. Voor alle data geldt: ‘Deo Volente’.

 • Bowlen en wandeling

  Bowlen en wandeling

  31 mei 2024

  Activiteit: Bowlen en Wandeling
  Locatie: ‘t Witte Hoes, Markeloseweg 90, 7461 PB Rijssen
  Aanvang: 19:15 uur
  Kosten avond: € 10,= p.p.

  Aanmelden voor deze avond: Aanmelden

  Een super gezellige informele avond waarop we eerst met elkaar hopen te bowlen, en daarna een wandeling te maken. Natuurlijk verzorgen wij een hapje en een drankje, ook tijdens de wandeling!

 • Het kromme in het levenslot

  Het kromme in het levenslot

  8 juni 2024

  Gastspreker: Evert Barten
  Locatie: Jacobus Fruytier, De Stroekeld 142, 7463 CA Rijssen
  Inloop met koffie vanaf: 19:00
  Aanvang: 19:30 uur
  Kosten: € 3,= p.p.

  Op D.V. 8 juni 2024 komt Evert Barten een lezing geven met als onderwerp “Het kromme in het levenslot.”

  Terwijl anderen fluitend door het leven gaan, krijg jij de ene na de andere tegenvaller te verduren. Lichamelijk, psychisch, in relaties … Waarom toch? De Engelse predikant Thomas Boston noemt tegenslagen ‘krommingen’ in je leven. Hij schreef er een boek over: ‘Het kromme in het levenslot’. Hierin laat hij aan de hand van de Bijbel zien hoe je kunt omgaan met tegenvallers. En waarom God moeilijke dingen in je leven legt. Evert Barten heeft een begrijpelijke bewerking van het boek geschreven en hoopt deze avond iets over het onderwerp te vertellen.

  Van harte welkom! Ben je nog nooit geweest? Kom vooral een keer kijken! Heb je nog vragen? App gerust naar: 06-13275489.